zaterdag 19 maart 2011

Op naar huis!

Lieve iedereen,

en toen was ons avontuur in Amerika alweer over... Laatste check hebben Ad en ik allebei goede afgerond en nu mogen we ons een commercieel piloot noemen. Afgelopen donderdag was onze winguitreiking met nog 6 andere die ook hun CPL check hebben gehaald. Toen werd er een mooie gouden wing op onze jasje gespeld. Daar hebben we nu onderhand tien maanden hard voor gewerkt. Volgende stap is nu Multi Engine Instrument Rating. Hiervoor moeten we naar Portugal voor 2 weken. Hier in Amerika worden eerst 5 sim sessies gedaan, dan nog 4 vluchten in Portugal en een check.
Daarna cursus Multicrem op de 737 sim in Hoofddorp. Daarna zijn we helemaal klaar en mogen we onze brevet gaan aanvragen. En dan op zoek naar een baan! Maar dat is allemaal nog wel ver weg. Nu hier genieten van de laatste vrije dagen, veel zon en dan waarschijnlijk woensdag naar huis! Toch denkend dat je het hier wel gaat missen toch erg zin om naar huis te gaan. Elke dag hier opstaan met het idee dat je zo 2 uurtjes gaat vliegen is toch wel heel speciaal. Het was een ontzettende leuke ervaring en heb er toch erg van genoten hier.

Gister zijn we met een grote groep naar een airshow in Luke geweest. De Thunderbirds hadden er een optreden en er waren demo's van allerlei straaljagers.
Nu de komende dagen nog koffers inpakken, huisje op en top cleanen en verheugen op de reis terug! We zien jullie in Nederland weer!

Hele dikke kus voor de laatste keer vanuit Amerika,
Adne en Sabien

1 opmerking: