donderdag 4 november 2010

Halloween + December naar huis!

Lieve iedereen,

en dan zitten we hier alweer 3 weken! Nou alweer... Gaat op dit moment erg langzaam, we vliegen maar 3 of als we geluk hebben 4 keer. Dit komt door nog steeds een tekort aan instructeurs. Daarom worden we in december naar huis gestuurd! Maar daarover zo meer. Op de terug reis hierheen geprobeerd of we nog een upgrade konden krijgen. Lekker misbruik maken van onze school crew passen. Helaas niet gelukt! Alles in het vliegtuig zat al vol. Wel in de cockpit mogen kijken en een praatje met de piloten gemaakt. Waren twee captains! Lekker van die oude bokken maar heel leuk. Staan er altijd weer van te kijken als ik zeg dat ik ook piloot word... Hoezo dat nou toch?En dan zijn we weer hier! We vliegen dus erg weinig, maar wel op een super gaaf toestel. Ik heb net mijn eerste 2 vluchten actual gehad en is weer heerlijk in de lucht! Ad heeft morgen zijn eerste vlucht, denk dat ie het ook super gaaf zal vinden. Nieuwe vliegtuig is de Diamond 40. Is vliegtuig met een yoke en full glass cockpit. Je kan dus helemaal rondom je kijken. Dit vliegtuigje is in vergelijking met de Archer heel licht te besturen. Een nadeel is wel dat ik drie kussens nodig heb op met mijn benen bij de rudder pedals te komen en eentje onder me kont om erboven uit te komen. Dus loop elke keer weer te sjouwen, haha. Daar komen later wat foto's van, Ad moet morgen backseaten dus hij zal denk ik wel zijn fototoestel mee nemen.Dan is het nog Halloween geweest! Hier een super groot feest. We hadden de 30ste een feest van school in een Hangar. Leek net een kinderfeestje met popcorn machine, suikerspinmachine, overal snoep. Hotdogkraampje, hamburgerkraampje. Allemaal lekker Amerikaans dus. Waren niet zo heel veel mensen die op waren komen dagen maar alsnog heel gezellig. Waren veel Vietnamezen die allemaal met je op de foto wilden, haha. (En die konden ook drank voor ons halen, hihi.) Op Halloween zelf zijn we in kostuum naar de bioscoop geweest, dat doet iedereen dus, met Tatia en Bart. Naar Paranormal Activity 2. Nou ik heb vooral de trui van Adne gezien, zo eng! Verschrikkelijke film! Maar dus echt Halloween!

Dan weer het volgende nieuws; we komen naar huis! Alweer? Ja alweer... Omdat hier zo'n opstopping is, heeft de school besloten om ons in december naar huis te sturen. Dit zodat andere klassen hun studie af kunnen ronden en wij daarna gewoon in een keer ook door kunnen. Iedereen vind het heerlijk om met december thuis te zijn. Dus iedereen had er wel vrede mee. Alleen mijn ouders en Dineke en Henri hadden dus al tickets hierheen. Henri en Dineke komen nu een andere periode en Ad en ik gaan de 16e met mijn ouders mee weer hierheen om lekker vakantie te houden! Hebben we toch lekker 2 weken thuis in Nederland en kunnen we ook de leuke dingen van Amerika zien!

Drie december komen we naar huis, zijn er dus weer de 4e. Just in time for Sinterklaas! Moeten er al lootjes getrokken worden?

Hopen jullie allemaal weer in december even te zien en dus tot snel!
Heel veel liefs van ons,
Adne & Sabien

2 opmerkingen:

 1. Hee Bien en Adne!
  Die halloween feestjes zien er goed uit daar! Mooie outfits hoor! Hehe.. Super fijn dat jullie in dec weer naar huis mogen! Ik zit dan al in Kenia, dus zie je eind januari dan weer! En hoe bevalt je nieuwe roommate bien?
  Succes nog met de vluchten en geniet van de twee weekjes in Nederland!
  Liefs! xxx Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk de Haha en hi hi (dat is Vietnamees) Halloween! strange persons...slick outfits..
  Net je bericht op facebook gelezen en beantwoord.
  Eindelijk de Diamond 40..hehe.. je vindt het echt wel fijn he het vliegen!
  Wel raar dat jullie naar huis gestuurd worden, beetje raar georganiseerd..maar goed, daar weet ik het fijne natuurlijk niet van.
  Wel leuk dat je dan met Sinterklaas weer hier bent!
  Mijn verjaardag was niet echt verjaardag. Ik had gezegd.'Ik vier het niet' en toch van alles gekregen. Van Margot, Breg en Nathan, tante Hanneke en Andiek, Jose,Cees en Carina, tante Ans..mails en sms en kaartjes. Ik wilde het eerst zondag vieren maar toen was er ook nichtendag..dus dan zoueden Hanneke, Andiek, Jose en Els, elders zijn . nou ja next year.
  verder interessante dingen hier..
  joh..moord bij Margot aan de overkant..dader wirp zich later van een torenflat..raar verhaal hoor..tis toch maar niks, dat IJmuiden
  Het is koud hier vandaag overdah 4 graden..
  brr..
  groets!
  Jan

  BeantwoordenVerwijderen