zaterdag 2 oktober 2010

Een weekje naar huis!

Lieve iedereen,

het aftellen is begonnen voor ons. Nog 6 daagjes en dan komen we lekker voor een weekje naar Nederland! Die laatse daagjes duren wel erg lang... Onze instructeur is afgelopen donderdag ontslagen door verkeerde berichten plaatsen op Facebook. Goed dat hij daarvoor ontslagen is natuurlijk maar vervelend voor ons. We zijn aan het vliegen op de simulator voor het nieuwe vliegtuig de Diamond 40. We hebben nu allebei 6 missies gehad, dat is ongeveer 9 uur. In totaal moeten we 40 uur simmen dus we hebben nog wel even te gaan. Laatste week hebben we geneen simsessie gehad doordat er geen instructeur voor ons is. Nu zijn we wel bij een andere geplaatst maar die zit nu met ons erbij nog voller. Dus dat werkt ook niet. Hopen dat we als we terug komen uit Nederland gewoon een eigen krijgen en er weer tegenaan kunnen.

In het nieuwe vliegtuig zit een Garmin 1000. Dat is een groot computersysteem met alles erin ongeveer. De sim is hierdoor dus heel precies en dus perfect voor het IFR vliegen. IFR vliegen is alleen op je instrumenten. Dus je hebt die G1000 hard nodig!
Simmen gaat wel goed bij ons allebei, was eerst heel erg wennen omdat hij zo gevoelig is, maar dat gaat nu ook goed. Zijn nu veel procedures aan het oefenen. Hopen dus dat we nog een paar vluchten kunnen doen voordat we vertrekken!

Verder hangen we hier een beetje aan het zwembad, de laatste cadeautjes zijn gekocht voor onze familie en is het wachten geblazen. Het is hier nog steeds heel warm, begint maar niet af te koelen! Volgens de Amerikanen is dit een helzomer geweest doordat het zo ontzetten warm was. Dus ook veel binnen zitten in de airco...Verder zijn we nog wel gezellig in de avond naar de rivier geweest, samen met Bart en zijn Amerikaanse vriendinnetje. Hebben daar een groot kampvuur gemaakt en hotdogs en marshmallows gegeten. Ook nog even lekker met zijn tweetjes aan een groot meer gezeten, Lake Pleasant. Veel Mexicanen daar! Met carnavalsmuziek, was dus erg gezellig...


Bart is nu naar Californie met de auto met dat zelfde meisje. Hebben dus geen auto en zitten hier vast! Haha!

We hopen jullie allemaal even te zien in Nederland!
Heel veel liefs van ons,
Adne & Sabien

2 opmerkingen:

 1. yeah!! nog effetjes dude!!
  tot snellll!
  xx pim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha SAb eb Ad net je verhaal aan je moeder en oma en tante Jose voorgelezen...
  Nou schiet ook niet op met de Diamond dan sim...toch niet Diamonds are forever...
  Nou eerst maar even terug hiernaartoe toch komt vast allemaal goed! Groet
  JAn en Margot natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen