zaterdag 17 juli 2010

Oranje & Honkballen

Lieve iedereen,

de tijd vliegt! Zitten hier alweer bijna 2 maanden. Zijn druk bezig met vliegen en ons niet proberen te vervelen! Haha, het is hier nu zo warm, rond de 45 graden in de middag, dat je als je wat leuks gaat doen weer druipend terug komt. Dus vooral veel in het zwembad hangen en binnen in de airco zitten. Proberen toch nog veel leuks te doen, zijn met Indepence day bijvoorbeeld naar vuurwerk gaan kijken. Toen Oranje speelde met ze allen naar een Irish pub.

Met vliegen zijn Ad en ik nu bij missie 20 alletwee. We zijn met navigeren begonnen. Dus dat is echt uittekenen op de kaart waar je heen wilt. De distance opmeten, de heading opmeten. Dan kan je met de wind de correcte heading vinden. Met de True Airspeed en de wind weer de Groundspeed uitrekenen. Distance en speed heb je weer de tijd dus ontzettend veel werk! Wel heel leuk om te doen vind ik, het wordt nu allemaal echt. Gister heb ik vlucht gehad van 3 uur navigeren. Rondje om heel Phoenix heen, wel heel pittig, moet veel te gelijk doen en dan ook nog die hitte!
Ad is nu weg om die vlucht te gaan doen. Hebben we weer net zoals bij mij bij elkaar 5 uur over gedaan voordat je eindelijk vertrekt. Ad heeft in zijn solo vluchten van hiervoor foto's van zichzelf gemaakt in vliegtuig. Zo zien we er dus uit alleen in vliegtuig! Super he!

Met indepence day waren we dus vrij en zijn in de avond naar groot vuurwerk gaan kijken in Tempe. Boven het Stadion en de brug steken ze daar altijd mooi vuurwerk af. Met de finale zijn we toen met bijna de hele NLS naar een Irish Pub gegaan om daar de finale te kijken. Heel leuk ze hadden bitterballen en friet met mayo en voor de Spanjaarden paella. Waren niet echt bitterballen maar natuurlijk super leuk dat ze dat doen. Helaas verloren we en toen geen groot feest, dag daarna weer vliegen natuurlijk...


Gister zijn we met Sebastiaan, is een jongen van ook de NLS die eerst in Portugal heeft gezeten en hier op de Seneca vliegt lekker gaan rammen in een batting cage. Heel leuk kan je voor 20 dollar zo'n kooi huren en een uur alleen maar slaan. Ze kwamen voor mij helaas heel hoog dus ik moest helemaal naar achter staan om wat te kunnen raken. Maar hartstikke leuk en gaan we zeker vaker doen. Major Leaque Baseball team van Phoenix heten de Diamondbacks en gaan snel ook naar een wedstrijd kijken!


Op 26 Juli komt de volgende klas alweer! Zijn we niet meer de jongste... Zie je maar hoe snel alles gaat. Ad en ik hebben tickets geboekt om terug naar Nederland te gaan van 8 oktober tot de 17e. Dus dan zijn we weer even in Nederland. Hebben we al heel veel zin in!

Liefs van ons,
Adne & Sabien

2 opmerkingen:

 1. super lache !! haha vette foto adne! ff onder het vliegen door? wel hands free op de zelfontspanner of niet:P

  super leuk dat jullie nog even naar nederland komen!!
  tot dan!!

  xx pim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sabien en Adne,

  Gisteren een borrel gedronken op de 18e verjaardag van Maud en goede verhalen over jullie gehoord van trotse ouders. Super dat het zo goed met jullie gaat en de opleiding zo succesvol verloopt. Hier genieten van wij zonnige vrije dagen! Geniet van alle avonturen. Groet, Arjen GdeG

  BeantwoordenVerwijderen