zondag 27 juni 2010

Life so far!

Lieve iedereen,

en dan zitten we alweer een maand hier! Zijn veel aan het vliegen en uren aan het maken. Ad en ik lopen ongeveer gelijk hebben allebei nu 8 missies gehad. Zitten ongeveer op 12 uur. Het is de bedoeling dat we in missie 11 solo gaan. Komt dus aardig in de buurt! Als je solo gaat moet je patterns vliegen. Zijn we nu ook hard mee aan het oefenen. Patterns zijn rondjes om het vliegveld heen en je maakt dan touch en goes. Dus je land en geeft dan weer full throttle om weer te klimmen. Voor je solo moet je 3 touch en goes maken en een full stop. Spannend dus!Hebben dus nog niet echt de tijd gehad om tripjes te maken maar zijn vorige week wel naar Fountain Hills geweest. Is een stadje met de grootste fontein van de wereld. Dat ding komt hoog! Als je op de snelweg rijdt zie je hem boven alles uitkomen. Dus dat was wel mooi om te zien. Verder is het hier heel warm en benauwd, het onweerseizoen komt eraan! Op hoogtepunt van de dag is het hier 44 graden ofzo. We mogen dan ook niet meer vliegen. Boven de 43 graden worden alle vliegvelden gesloten. Dus hopen dat je veel in de ochtend mag vliegen. Anders glibber je echt dat vliegtuig uit.
Lekker bij het zwembad zitten is dus ook heel warm! Houd je eigenlijk niet lang uit. Veel in het zwembad liggen dus. Gisteravond zijn Ad en ik met z'n tweeën naar Karate Kid geweest. Even wat met elkaar doen, zitten hier vaak met anderen namelijk. Dus dat vond ik wel even fijn. Ad is net weg om te gaan vliegen. Ik moet om kwart over 1 dus lekker op het warmste deel van de dag. Gelukkig maar een uurtje patterns draaien! Hoop dat het goed gaat. Laat jullie snel weten als we solo zijn gegaan! Met die camera van Ad mooie foto's en filmjes maken!Ook zal ik snel wat foto's maken van hoe we hier wonen en van Springs zelf. Realiseerde net dat we dat nog helemaal niet hadden laten zien!

Veel liefs van ons,
Adne & Sabien

2 opmerkingen:

 1. Hé Adne en Sabien,

  Het enthousiasme druipt er vanaf en dat is super om te zien!! Jullie genieten duidelijk van dat waar jullie mee bezig zijn, vooral blijven doen! Ook hier nu warm maar gelukkig geen 40+... Veel plezier en veel succes met jullie eerste solo.

  Liefs van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou...das ook wat..stuur ik een uitgebreide reactie over touch and go...of er niet Sabiena op de blauw witte piper moet staan en doe vooral je best dan neemt je carriere een grote 'vlucht' ..registreert ie mijn reactie niet...
  dab maar dit 'broddelwerkje' nog maar een keer geprobeerd..
  keep in touch en hartelijke groeten van (ome) Jan en Margot

  BeantwoordenVerwijderen