donderdag 17 juni 2010

Eerste vluchten!

Lieve iedereen,

we hebben onze eerste vluchten gehad! Adne had als eerst gevlogen afgelopen zaterdag. Hij vond het super! Helaas werd hij na 5 kwartier ongeveer ziek. Licht in z'n hoofd en veel zweet! Gelukkig heeft iedereen er last van en moeten sommigen zelfs Ginger pillen slikken om het tegen te gaan. De tweede vlucht van Ad ging ik bij hem backseaten. Ik vond het heel goed gaan! Helaas is Petit heel streng, en moet je iets wel heel goed doen om een complimentje te krijgen...

Ik mocht de 14e voor het eerst vliegen! Rare is alleen dat ik helemaal niet ziek wordt! Alle grote jongens worden gevloerd en ik blijf overeind haha! Adne vond dit heel grappig. Of zoals Henri zegt: Iron Bien! Hihi... Ad kon helaas niet bij mij gaan backseaten omdat hij ziek geworden was. Beetje koorts maar voelt zich nu gelukkig al veel beter en mag weer vliegen van de dokter. Ik heb nu ook twee vluchten gehad en ik vind het ook super leuk!

We hebben op woensdag en donderdag vrij. Gisteravond uit eten geweest bij de Cheesecake Factory en naar de film geweest. Ad en Bart naar The A-team en de rest naar Shrek 3D. Bart en Ad trokken Shrek niet. Was heel gezellig. Verder hier een beetje relaxen en veel leren even! Moeten checks en flows uit ons hoofd kennen. Flows zijn de instrumenten die je allemaal moet checken voordat je de lucht in mag. En voor elke stap, taxi, take-off, landing, heb je verschillende. Dus echt stampen!

Morgen dus weer vliegen! Gaan snel foto's maken van elkaar in de backseat!
Veel liefs van ons,
Adne en Sabien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten