donderdag 27 mei 2010

Eerste paar dagen Mesa!


Lieve iedereen,

het is hier nu half 12 nu ik dit schrijf, net weer even lekker gesport in the gym. Laatste twee dagen groundschool gehad, heel saai! Morgen laatste dagje gelukkig. Amerikanen houden er erg van om dingen tien keer te herhalen, (okay?) dus dat is heel vermoeiend van 9 tot 6...

Het leuke nieuws is: we hebben een auto gekocht! Noem het maar een wagen. Het is een ford explorer! 5 liter en V8, dat vinden Bart en Adne natuurlijk heel interresant. Ik ook stiekem een beetje. Echt zo'n dik Amerikaans ding dus. Vandaag naar de Wall Mart gereden, echt te gek!


Nog iets héél leuks! Mazzelpik Adne mag morgen al vliegen! Als eerste! Om half 5 onze tijd. Ik ga denk ik mee om even fotootje te maken als ie instapt. Die foto's komen dus nog. Volgens mij ben ik meer opgewonden dan hem, hihi. Maar weet zeker dat ie het super gaat doen.

Ik mag waarschijnlijk zaterdag vliegen. Ad en ik hebben dezelfde instructeur genaamd Petit. Hij is Frans en schijnt super streng te zijn. Naja, misschien wel goed ook. Wel leuk mogen we samen cross country doen. Dus met elkaar mee vliegen. Jullie horen snel hoe het gegaan is!

Liefs van ons,
Adne & Sabien

1 opmerking:

  1. Ha Claudia..nee, flauw, Sab! Wat gaaf! 5 liter V8..heb je zoveel money dan?...of ..'had'...
    echt?...ja, daarvoor zijn jullie natuurlijk daar, om de lucht in te gaan! spannend, leuk en ook natuurlijk gewoon leren, toch
    Leer dus en geniet ervan! groet! Jan (en MArgot natuurlijk) WE vinden het leuk ,jullie te 'volgen'
    O ja, kreeg vandaag van je moeder mail metje blog adres, maar dathad ik natuurlijk al..

    BeantwoordenVerwijderen