woensdag 26 mei 2010

Eerste dagen in Phoenix


Lieve iedereen,

en toen waren we opeens in Phoenix. En het is HEET! Iedereen die we tegen komen roept om sunscreen en dat het in de zomer nog warmer wordt. Dus zijn benieuwd. We kwamen maandag om 7 uur in de avond aan en werden naar onze huisjes gewezen. Ik zit in huisje 16 en Ad in huisje 17. Is dus maar 1 minuut lopen naar elkaar. Campus zit vol met een gym, bios en zwembaden dus we vervelen ons niet.

Dinsdag hadden we gelijk een vol programma met briefings wat er allemaal wel en niet mocht. En vooral wat niet mocht natuurlijk. In de middag gebracht naar een grote Mall waar we wat boodschappen hebben gedaan en gegeten. Daarna nog meer briefings en toen naar huis. Daarna op jacht voor een auto!

Het is hier allemaal zo ver van elkaar dus een auto is lekker. Met David van de andere klas naar Phoenix gereden op zoek, we horen vandaag of we een jeep krijgen. Daarna met Ad en Bart pizza gegeten in een leuk tentje. Toen gaan slapen want ik was echt kapot. Ad en Bart gingen volgens mij nog in de jacussi chillen.

Jetlag bijna over, werd vandaag rond 7 uur wakker. Zo hebben we weer de hele dag briefings, daarna lekker even sporten ofzo. Ze hockeyen hier wedstrijdjes op donderdag en zondag met pakistani dus dat is wel grappig. Ga me nu even douchen en omkleden want we moeten zo klaar staan. Ik ben van de stukjes en Ad van de foto's, dus die komen nog.

Liefs van ons,
Adne en Sabien

2 opmerkingen:

 1. Hey Bien ik ga je volgen hoor!
  Have fun en blijf genieten van alles!
  Had het al een beetje van Lot gehoord allemaal!

  liefs san

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HA SabAd, Klinkt helemaal gaaf!! Lijkt me leuk volger te (mogen) zijn. NEt je verhaal aan Oma voorgelezen. Gaaf hoor! Veel succes in de hitte en niet te veel pizza's eten hoor!
  Groet, Ome Jan, MArgot en ook van Oma

  BeantwoordenVerwijderen